Logo
Rád pomůžu. Zavolej.
(Po-Pá, 8-18 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Nevíš si rady? Neváhej se na mě obrátit.
Blog
Špaldové bramborové šišky s mákem Špaldové bramborové šišky s mákem
Tradiční bramborové šišky s mákem trochu jinak. Výborný sladký oběd, který může být zdravější než klasická varianta. Každá hospodyňka navíc ocení rych... číst celé
Domácí máslo z vlašských ořechů Domácí máslo z vlašských ořechů
Pojď si užít svou chvilku jenom pro sebe s luxusním domácím máslem. Výborná a rychlá snídaně nebo svačinka. Doma nebo v práci. Jak si užiješ tuhle lah... číst celé
Celozrnné mandlové tartaletky s krémem z růžové čokolády Celozrnné mandlové tartaletky s krémem z růžové čokolády
Luxusní celozrnné mandlové tartaletky s orginálním krémem z růžové čokolády jsou jako stvořené pro výjimečné události. číst celé
Zobrazit všechny články
Odměň se ještě víc a buď maximálně SPOKY!

Speciální nabídky, slevy a novinky jen pro Tebe.

Můžeš se kdykoliv odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

Dej nám like nebo napiš zprávu
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas provozovateli e-shopu - podnikající fyzická osoba Ing. Bc. Anita Jakvidová, se sídlem Tylova 28/5744, Jihlava 58601,IČ: 87754771, DIČ: CZ8757203642 zapsaná v živnostenském rejstříku v Jihlavě pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.spoky.cz ( (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

  2. emailovou adresu.
  3. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  4. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  5. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době e-shop www.spoky.cz nevyužívá.
  6. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  7. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  8. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  9. vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Odměň se ještě víc a buď maximálně SPOKY!
Můžeš se kdykoliv odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

                                

 
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.